Sommerkjoler og jumpsuits

Jeg er tilbage

Simone Damsfeld Så er jeg tilbage bag tasterne efter næsten 3 uger med få indlæg. Som sagt har jeg været i sommerhus med vennerne   og herefter tog jeg på ferie til Bali med familien. Jeg har skrevet en masse indlæg om turen, da det har været en fantastisk oplevelse, som jeg gerne vil dele med jer. Måske kan I få inspiration til rejser og udflugter i udlandet.

Jeg har udvalgt det mest interessante fra vores rundrejse på Bali. Den første uge var med fuldt turprogram og den sidste uge var primært badeferie. Derfor vil der primært være en del fra udflugterne og mindre fra badeferien. I får også en masse billeder, så I kan se hvor skønt der er.  Jeg har også sørget for nye outfitbilleder med inspiration til sommertøj.

Håber I vil læse med de kommende dage.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerkjoler og jumpsuits