Bali #6 - Keraton Jimbaran

DAY #3

Indeholder reklame-linksDAY tasker1

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8DAY Tasker 2

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 1213 | 14 DAY Tasker 3

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Endnu et DAY indlæg har fundet vej til min blog. Helt fra bloggens start har mine indlæg om DAY tasker været nogle af de mest læste her på bloggen. Så jeg vil lige tippe jer med DAYs nyeste kollektion.

Der er kommet flere mønstre, modeller og mærker. Den første jeg har udvalgt er den lyserøde, måske ret klassiske DAY kollektion med tasker i alle størrelser. Perfekt til skolestart til studiet. De er kommet i farverne sort, mørkeblå og lyserød. Jeg har valgt den lyserøde, da den er sød, sommerlig og feminin.

Den anden kollektion jeg har udvalgt fra DAY, er med de beige tasker. Jeg har valgt dem fordi de findes i så mange forskellige modeller og er ret fine i det. Måske en kollektion man kan samle på?

Den tredje og sidste er de sorte DAY tasker. Lidt atypisk, da der ikke er DAYs logo på, men kun en “blomst/kløver” fra deres første mønster. Disse tasker er mere rejse venlige, da de blandt andet består af kuffert og bæltetaske. Jeg synes de er så fine og derfor måtte jeg også lige havde dem med her på bloggen.

DAY taskerne kan I finde i flere farver og mønstre her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bali #6 - Keraton Jimbaran