Bali #7 - Skildpadder + video

Inspiration til outfit #13

Indeholder reklame-links outfit-13

Skjorte | Sko | Taske | Shorts

Jeg er hel vild med dette outfit. Jeg går selv og overvejer at købe den gule skjorte. Jeg ejer ikke rigtig noget gult. Derfor kan det være lidt af et sats, hvis farven bare ikke er mig. Gul er jo også på mode nu og ingen ved hvor lang tid det holder. Er heller ikke sikker på, at min SU synes jeg skal købe tøj, som jeg ikke har plads til i skabet. For ikke at sige efter en dyr studentertid og sommerferie. Haha, undskyldninger er der nok af. Bare vent. Jeg ender nok med at købe den alligevel.

Tasken fra Trendday minder om de populære Bettina Beltner tasker ved navn Kooreloo. I har nok set dem på billeder af de store danske bloggere. Trendday har tasken i farverne sort og pink, og den kan være et godt alternativ og til en billigere pris.

Hvad synes I om sættet?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bali #7 - Skildpadder + video