Opdatering på min træning

Outfit #51 – Lyserød maxikjole

Indeholder reklame- linksdsc_0036lyseroed-maxikjole

maxikjoler

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Jeg har fundet nogle super fine maxi kjoler til ikke særlig mange penge. Jeg købte selv en, da jeg var på Bali. Der var jeg på udkig efter en lyserød maxi kjole. Her har jeg så fundet nogle lignende også i lyserød. Sommerlige og med fint blomstret mønster.

Selvom vejret stadig er regnfuldt i Danmark, så er der stadig håb om en god sensommer, hvor man sagtens kan bære en maxi kjole. En maxi kjole er også perfekt, hvis nogle af jer står og skal til et bryllup eller galla fest.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opdatering på min træning