Outfit #54 - Lyserød maxikjole

Outfit #55 – I mørket

Indeholder reklame-links lyseroed-jumpsuitdsc_0838 dsc_0832

Jumpsuit | Lignende jumpsuit

Denne jumpsuit har jeg haft på flere gange, blandt andet til min kusines konfirmation og senest på vores rejse til Bali, hvor den var fin om aftenen, når vi skulle ud og spise. Billederne her er taget inden vores afskedsmiddag med vores guide på Bali. Det er mørkt allerede ved 19-tiden. Som jer der følger med på bloggen nok ved, så elsker jeg jumpsuits. I ser mig hellere i en jumpsuit end i en kjole, selvom de godt kan være lidt besværlige at få af og på.

Jeg købte jumpsuiten tilbage i april sidste år på Asos. Den er af mærket New Look og I kan finde den i linket ovenover. Desværre er den udsolgt, men Asos har en del jumpsuits der minder om den i designet, så man kan jo være heldig, at finde en der ligner.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #54 - Lyserød maxikjole