Outfit #55 - I mørket

Min første uge på Kea

studiestartI mandags startede jeg på min videregående uddannelse på Københavns Erhvervsakademi (Kea). Det var med blandede følelser jeg gik ind af døren og satte mig ved bord 23. Jeg kendte ikke meget til Kea på forhånd og slet ikke at det var så stort. Men spændt var jeg på, hvad jeg skulle i gang med og selvfølgelig på at møde min nye klasse.

Klassen består lige nu af 44 elever. Der er kun 3 drenge, så vi er MANGE piger. For mange piger, hvis det står til mig. Jer der kender mig eller er fast læser, ved at mine bedste venner er drenge. Dog giver det god mening at vi er så mange piger, da det er designteknolog vi læser. Lige nu er alle 4 linjer blandet i en klasse og først efter jul, når 2. semester starter, kommer vi ud i de “rigtige” klasser. Det glæder jeg mig til. Marketing & Communication design lyder rigtig spændende og efter denne uge med en lille fremlæggelse er niveauet ligesom lagt.

Jeg er en af de yngste i klassen, og det er helt nyt for mig at være den “lille”. Jeg kommer direkte fra handelsskolen og har ikke erhvervserfaring eller taget et sabbatår. Jeg føler derfor jeg skal kæmpe lidt, for at kunne være med i samtalerne. Samtidig skal jeg også huske på, at jeg lige er startet og at vi alle  skal lære hinanden at kende først.

Ugen har stået på en masse lege og aktiviteter. Vi lærte skolen at kende via en lille skatteleg rundt på skolen. Vi havde også en turnering fredag, hvor vi dystede mod 7 andre klasser. Selvfølgelig vandt vi den. Tror det skyldtes vores flotte kampråb og lille fællesdans. Meget opfindsomt. Kan sige så meget, at vi hentede inspiration fra filmen “Bring it on”. Det hele blev arrangeret af RUS teamet, som er nogle af eleverne fra årgangen over os. De havde også sørget for ture til fælledparken, pubcrawl, fredagsbar og byture.

Med så mange nye indtryk og brugt energi, har jeg været helt færdig, når jeg er kommet hjem. I kender det sikkert godt efter en lang dag, hvor man gerne vil gøre det godt. Man falder i søvn med det samme af træthed. Især efter en lang dag og med alkohol indblandet. Derfor blev fredagens bytur ikke for mig. Zzzz.

Jeg glæder mig til en ny og spændende uge på Kea. Så må jeg se, hvad den bringer. Synes stadig det er lidt svært at holde styr på skema, hvilke ting vi skal have med, hvilke bøger der skal indkøbes osv., men det finder jeg jo nok ud af.

Er I også startet på jeres studie og hvordan har jeres start været?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #55 - I mørket