Min første uge på Kea

Inspiration til outfit #14

Indeholder reklame-links

outfit-12

Bluse | Taske | Sko | Bukser

Sikke dog et skønt vejr det har været i dag. Det har vi ikke haft meget af i løbet af sommeren. I den anledning har jeg fundet en sød sommerlig bluse i lyserød med matchende sko. Som I måske har lagt mærke til, er jeg vild med flæse ærmer, eller generelt flæser på bluser. Synes det giver et feminimt touch. Jeg har også fundet et par sorte bukser med en fin detajle af nitter i taljen. Så kan blusen både være nede i bukserne eller oppe, alt efter smag. Tasken er fra Trendday og passer fint til sættet med den lyserøde farve.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min første uge på Kea