4 gode råd til en bedre økonomi

Outfit #55 – Grå jumpsuit

Indeholder reklame-linksdsc_09801 graa-jumpsuitJumpsuit

Denne sag af en jumpsuit, købte jeg faktisk på Bali. Vi var forbi et stort shopping center, hvor jeg faldt over den i Miss Selfridge. Jeg har jo altid haft en stor kærlighed til jumpsuits, som mange af jer nok allerede ved. Jeg har ikke rigtig har haft held med at finde den på nettet. På Asos har de den i rød – virkelig fin også. Dog er den kun tilbage i få størrelser. Så man skal være hurtig ude, for at klikke den hjem. Måske er I mere heldig med at finde den, end jeg var. Hvis I finder den, så lad mig endelig høre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 gode råd til en bedre økonomi