Efterårsjakker 2017

Outfit #56 – Elefant buksedragt

Indeholder reklame-linksdsc_0708elefant-buksedragt

Denne lange jumpsuit har jeg købt i udlandet for nogle år siden. Hvor kan jeg simpelthen ikke huske. Da jeg søgte på nettet efter den, fandt  jeg en magen til hos Forever 21. Dog har jeg også fundet en lignende i en anden netbutik her. Jumpsuiten bruger jeg mest om aftenen, når jeg er på ferie. Den er perfekt på de lidt køligere aftener, hvor det er for koldt med shorts. Normalt er det slet ikke min stil, men jeg synes det er sjovt at prøve noget anderledes, når jeg er på ferie. I kan også finde nogle der er lidt mere “too much” her, her og her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsjakker 2017