Outfit #59 - Elefant buksedragt

Hey, har du lagt mærke til…

twitter-1Hey, har du lagt mærke til at bloggen ser anderledes ud? Måske ikke, men bloggen har fået helt nye skrifttyper. Forhåbentlig er det blevet lidt nemmere at læse nu, hvor skriften ikke er grålig. Jeg har nemlig ikke tidligere kunne gøre min skrift mere sort. Det kan jeg så nu og har samtidig ændret skriften i sidebaren, så alt gerne skulle være nemmere for jer at læse. Mine overskrifter har jeg gjort dobbelt så store, så de vækker mere opmærksomhed. Alle links er fremover understreget, så de er nemmere at se. Jeg har også gjort bloggen mere enkel ved at fjerne stregerne for oven og i siden. Så alt i alt er bloggen mere overskuelig og lettere at tilgå.

Hvad synes I om det? Fungerer det bedre nu eller er der ingen forskel for jer?

BTW så er jeg også til at finde på Twitter nu: Twitter – Simone Damsfeld (Smut ind og følg mig)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #59 - Elefant buksedragt