Hey, har du lagt mærke til...

Giveaway

Reklame dsc_0199

På min Instagram kører jeg lige nu en giveaway. I kan vinde disse fine Circle ørestikker i sterling sølv fra AR Smykke Design. Konkurrencen kører fra i dag og frem til næste fredag. Vinderen bliver fundet fredag den 29. september.

Jeg har også en rabatkode til jer, hvor I kan få 10% og gratis levering på smykker fra deres hjemmeside (dog ikke på den nye kollektion). Koden er ‘SimoneDamsfeld’ og gælder til den 15. oktober. Så det er bare om at shoppe løs!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hey, har du lagt mærke til...