Tommy x Gigi

Outfit #57 – Gul skjorte fra Y.A.S

dsc_0300dsc_0289dsc_0331gult-outfit

Lignende nederdel | Skjorte (også her) | Sko

Jeg endte med at købe skjorten, som jeg skrev om i mit “Inspiration til outfit” indlæg. Der overvejede jeg nemlig skjorten, men var i tvivl omkring farven. Men jeg blev solgt i den og endte med at klikke den hjem. Det er jeg rigtig glad for, for den er så fin. Lige for tiden går jeg i tøj, der er mere farverigt eller har er flot mønster. Dels for ikke at se kedelig ud og dels for at bruge mit tøj lidt anderledes. Skjorten synes jeg passer godt til min sorte nederdel, men den skal helt sikkert også bruges til mine nye grå bukser, som jeg lige har købt. De skal nok komme på bloggen på et tidspunkt. Indtil da må i nøjes med dette outfit, hvad synes I om det?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tommy x Gigi