Opskrift: Sund banankage

Bestfluence – giv feedback til influencere

bestfluenceBestfluence er en website der samler alle danske influencer, for at bekæmpe utroværdighed på de sociale medier. Det er lavet til at hylde dem, som skaber det indhold vi læser og ser hver dag på de sociale medier.

På Bestfluence kan I give jeres mening og feedback til jeres favoritinfluencere, så de kan få et indblik i, hvad I synes de gør godt og hvad de kan forbedre. Her kan I også finde inspiration til at følge nye influencer, som I måske ikke kendte på forhånd. Mega smart side, ifølge mig.

Det eneste I skal gøre for at give feedback, er at oprette jer, altså lave en profil igennem jeres facebook eller mail, og så er I igang. Hvis man selv er influencer, kan man også oprette sig, men ens profil bliver gennemgået og tjekket, så folk der ikke er influencer, ikke laver falske profiler.

Jeg er oprettet derinde som influencer og har oprettet en afstemning omkring hvilke indlæg, I gerne vil se mere af på bloggen. Det vil gøre mig glad, hvis I vil svare på det derinde. I kan også give mig stjerner, alt efter hvor god I synes jeg er på de sociale medier. Hermed også feedback, så jeg kan finde ud af hvad jeg gør godt og hvad jeg kan gøre bedre i fremtiden.

I kan finde min profil og afstemning her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Sund banankage