Opskrift: Sund banankage

Efterårsferie?

efteraarsferieRigtig mange af jer har efterårsferie og er måske ude at rejse eller hygger derhjemme.

På min videregående uddannelse har vi ikke efterårsferie. Faktisk har jeg først en uges ferie til jul. Både min mor og bror har efterårsferie og kan tage den med ro, mens min far og jeg stadig skal tidligt op.

Tilgengæld er jeg så heldig, kun at gå i skole 3 gange om ugen, da jeg har 2 dage til at lave opgaver eller læse derhjemme. Samtidig er det en fornøjelse at tage bussen, da der for en gangs skyld er god plads.

Vi har prøvet at planlægge efterårsferien, så vi laver nogle ting sammen efter jeg har fri, hvilket jeg allerede har kl.14.

Jeg har allerede været en tur forbi et sted, hvor jeg ikke har været i mange år. Mest fordi det var en tradition med min farmor, som desværre er gået bort. Stedet har betydet rigtig meget for hende, og tanken om at komme der uden hende, var underlig. Tiden har heller ikke været rigtig før nu, men nok om det. Jeg skriver et blogindlæg senere om, hvor jeg har været, når billederne er kigget igennem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Sund banankage