Efterårsferie?

En tur i Zoo

zooI mandags var jeg en tur i Zoo med min mor. Zoo har altid været stedet, jeg besøgte med min farmor og bror, da jeg var yngre. Så det var helt mærkeligt at være tilbage uden hende. Sidst jeg besøgte Zoo var sommeren 2013, så der er sket en del siden.  img_6649img_6650Min farmors yndlings dyr var elefanter. Hun elskede dem! Hun kom i zoo flere gange om ugen for at se på dem. Hun kunne alle navnene på elefanterne og havde hele sin stue fyldt med elefant figurer. Derfor kan jeg ikke helt lade være med at tænke på min farmor og alle minderne fra da jeg var yngre, når jeg ser en elefant.  img_6713I mandags ved 10-tiden kom den lille næsehornsunge til verden. Den skulle vi selvfølgelig også se. Omkring buret stod flere kamerahold fra nyhederne og filmede det lille næsehorn. Næsehornet havde næsten lært at gå, da vi var forbi om eftermiddagen. img_6694img_6633Flere af dyrene i Zoo har fået unger i løbet af året. Så næsten alle steder var der små dyreunger. Så hyggeligt at se dem lege og fuld af liv. img_6699Da det er efterårsferie og snart halloween er Zoo fyldt med græskar med dyremotiver. Det ser super hyggeligt ud, især når bladene på træerne også har efterårsfarver. img_6653

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsferie?