Kom i gang med at blogge

Outfit #63 – Little black dress

dsc_0359little-black-dressLignende kjole | Sko

Dette gang en lidt mere formel kjole af slagsen. Min kjole er fra H&M og er købt nogle år tilbage. Den er figursyet og sidder rigtig godt. For mig er det sjældent jeg har sådan en stram kjole på. Jeg kan nemlig godt lide at kunne bevæge med i mit tøj, men til særlige lejligheder er den super fin. Så ville lige tippe jer om kjolen. Desværre er den ikke til at finde mere. Heldigvis har H&M lavede en lignende kjole, som jeg synes er virkelig fin. Tjek den ud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom i gang med at blogge