Accessories til de kolde dage

Et år som Premium blogger hos Bloggers Delight

img_3886I dag er det præcis 1 år siden jeg underskrev en kontrakt med Bloggers Delight og blev Premium blogger. Tænk der allerede er gået et år, siden jeg sad på Bloggers Delight kontoret i København. Jeg husker stadig, jeg sad sammen med nogle af de andre LOOKLAB bloggere og skulle høre om design mulighederne og hvilke planer Bloggers Delight havde for os og LOOKLAB. Der er sket mange ting siden, da blogger verdenen hele tiden ændrer sig.dsc_0103Da jeg startede som Premium blogger, satte jeg mig et mål om at blogge mere. Det føler jeg, jeg opnået fra dag et af. Jeg har tænkt i andre baner og har fundet inspiration til at kunne opdatere bloggen 3-4 gange om ugen. Det kan virkelig være svært til tider, når man også har andre ting at se til. Jeg er jo igang med en uddannelse og blev student i sommers, hvor skolen krævede meget af min tid. Det har lært mig meget om, hvordan man skal prioritere sin tid for at kunne nå det hele på døgnets 24 timer.img_4246Reglerne indenfor markedsføring for bloggere blev ændret i sommers, så vi (bloggere) tydelig skal skrive, hvis links og indlæg er sponsoreret eller er reklame. Der er en masse regler, som man hele tiden skal tage højde for og huske, så man ikke kommer på den anden siden af loven. Selvom det er ret harmløst.15826186_1301915409864580_4533522551751673953_nKonkurrencen blandt os bloggere er også blevet større. Jeg har lagt mærke til at nogle bloggere her fra LOOKLAB er glade for mine indlæg og inspiration. Måske lidt for glade, når jeg kan læse andre skrive om samme emne få dage efter, jeg har udgivet mit eget indlæg. Her taler jeg selvfølgelig ikke om de gange, hvor vi har været til samme events eller er på sommerferie på samme tid, men når jeg tager et nyt emne op på bloggen. Det er lidt surt, når jeg efterfølgende kan se at andre bloggere har hentet inspiration fra min blog og udgivet lignende indlæg dagen efter. Specielt når jeg har brugt flere timer på at skrive og udtænke emnet. Men sådan er branchen, og det vidste jeg også godt.15826383_1301909226531865_7388792376656459256_nPå det ene år har vi LOOKLAB bloggere også fundet et godt fællesskab. Jeg synes, det er hyggeligt at mødes med nogle af pigerne, drikke kaffe og få skudt nogle billeder sammen til bloggen. Også til events og netværksmiddage, er man ikke er alene og helt “grøn”.img_4204Jeg er stolt over, at jeg er nået så langt indtil videre med min blog, og at jeg har formået at kunne tjene lidt på den. Det at virksomheder vil og tør arbejde med mig, synes jeg er fedt.16299309_10155068067279388_5846886286435391714_nSelvom jeg “kun” har haft denne blog i 2,5 år så ved jeg, at der er laaaaang vej til at bloggen bliver så stor, at det er noget jeg eventuelt kan leve af. Det kræver flere af jer – kære læsere – og jer vil jeg kæmpe for at få ind på bloggen, gennem mine indlæg, så jeg forhåbentligt kan inspirere jer. Tiden må vise hvad Bloggers Delight og LOOKLAB kan gøre ved det, ligesom jeg selv. Nu er det første år som Premium blogger gået og jeg ser frem til flere år med udvikling.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Accessories til de kolde dage