Netværksmiddag med Bloggers Delight

Vinterjakker 2017

jakker 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


vinterjakker

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


Skal du have en ny jakke her til vinteren? Traditionen tro her på bloggen, har jeg fundet vinterens hotteste vinterjakker. Stilen på jakkerne minder meget om de jakker, jeg fandt sidste år. Farverne er  sort, grå, mørkeblå og army grøn.

Lige for tiden bruger jeg min “pels”jakke rigtig meget. Den er dejlig varm, lækker blød og ser lækker ud. Jeg købte faktisk ikke selv ny vinterjakke sidste år. Jeg har en yndlings vinterjakke, hvor lynlåsen  desværre er gået i stykker, så den kun kan lukkes med knapper. Jeg elsker den jakke så højt, at jeg har svært ved at finde en erstatning. Jeg har også mange andre jakker i skabet, men kender du det. De andre er bare ikke det samme som yndlingsjakken? Sådan har jeg det i hvert fald, selvom jeg i princippet burde enten købe en ny eller begynde at bruge mine andre jakker.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netværksmiddag med Bloggers Delight