Min taske fra Trendday

Serie anbefaling: Dynasty / Dollars

dynasty

Familiefejde, magtkamp, intriger. Det er nok de bedst beskrivende ord for Netflix serien Dynasty, også kaldet Dollars i den danske version på Netflix. Serien er et reboot af 80’er sæbeoperaen Dollars og handler om den stenrige Carrington-familie fra Denver i Colorado bestående af familieoverhovedet Blake Carrington, hans unge kone Cristal, datteren Fallon Carrington og sønnen Steven Carrington.

Fallon og Steven vender hjem til familiedynastiet og Fallon drømmer om den helt store forfremmelse i vindmøllefirmaet. Ved hjemkomsten møder de to søskende til deres store forundring deres fars nye forlovede  – Cristal, som arbejder i firmaet og netop har fået en stor forfremmelse.

Cristal har en mørk baggrund som fattig pige, og har levet af at stjæle. Hun er forelsket i Matt, og som hun har en affære med. Cristal er pengebegærlig og har et altoverskyggende ønske om at blive rig. Derfor kaster hun sin kærlighed på hendes chef, Blake, der falder for hende og de bliver forlovet.

Fallon går i krig mod hendes far og kommende stedmor, ved sammen med vennen Jeff at starte sit eget firma, der er en direkte konkurrent til Blakes firma. Fallon er en hård forretnings kvinde, der bruger beskidte tricks for at komme fremad. Hun tager ikke et nej for et nej og har ingen skrupler.

Broderen Steven prøver at hjælpe sin far med nogle velgørende organisationer, da han går ind for at man skal hjælpe andre. Steven dater Cristals nevø Sam, som også bor i huset og leger luksusdyr. Sam tager hvad han kan få og er ikke bange for at bedrage hans nærmeste.

Blake opdager Cristals affære. På et af Blakes vindmølle områder sker der en kæmpe eksplosion, hvor en mand bliver sprængt i luften. Det er Matt, som har arbejdet for Blake, der bliver sprunget i luften. Mange hemmeligheder kommer frem på alle fronter og der er i den grad magtkamp og intriger i familien.

I kan se traileren her under:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min taske fra Trendday