Outfit #62 - Julefrokost

Julekjoler

1 1 | 2 | 3 | 4 | 5


2 1 | 2 | 3 | 4 | 5


5 1 | 2 | 3 | 4 | 5


3 1 | 2 | 3 | 4 | 5


4 1 | 2 | 3 | 4 | 5


Traditionen tro har jeg lavet årets store julekjole guide. Jeg synes der er så mange flotte kjoler i år rundt omkring på nettet, at jeg ikke kunne finde stop knappen… Derfor blev der lidt mange, så jeg håber I kan overskue det.

Sidste år havde jeg min blå Y.A.S velour kjole på juleaften. Så selvom velour igen i år, er vildt populært og flot, så bliver det ikke den, jeg har på i år.

I år står valget mellem to kjoler. Den ene er faktisk her på siden og er fra Bestseller. Desværre er den udsolgt i min størrelse, så jeg må vente og se om den kommer tilbage på nettet i min størrelse. Den bliver revet væk. Heldigvis er den så ny, at den sikkert kommer på nettet igen. Kan I gætte hvilken en det er?

Den anden kjole købte jeg for en måned siden og er fra Nelly. Det er en rød højhalset kjole – super fin og julet. Jeg er bare mere forelsket i den anden kjole. Så den røde bliver min plan B kjole.

Jeg håber, I kan bruge denne julekjole guide til lidt inspiration, hvis I skal have en ny fin kjole til juleaften eller julefrokosten.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #62 - Julefrokost