Jul i Tivoli / København

Nytårskjoler

nytaarskjoler-2

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


nytaarskjoler-1

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


nytaarskjoler-3

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


Nu er der heller ikke længe til nytår. Så det er tid til at finde den perfekte nytårskjole. Jeg håber I allerede har fundet jeres julekjole eller kan I finde inspiration til den i mit tidligere indlæg her.

Årets nytårskjoler fra Nelly er fyldt med glimmer og ser så glamourøse ud. Farverne er i de sølv, blå og sort. Da jeg allerede har købt en kjole i blå, passer det perfekt ind i de farver. Jeg synes Nelly har nogle gode priser på deres kjoler og tøj generelt. I disse dage kører de forskellige tilbud på deres jule- og nytårs kjoler/tøj. Så det er bare om at slå til, nu hvor man kan spare en del penge.

Jeg håber I kan bruge indlægget til at få inspiration til nytårsoutfittet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul i Tivoli / København