Hellere sent end aldrig...

Julebag

dsc_0669dsc_0671dsc_0673dsc_0676dsc_0674I julen går jeg altid bage amok. Traditionen tro laver jeg flere hundrede småkager. De samme hvert år, da jeg synes de er så fine og min familie elsker dem. I år har jeg også valgt at lave havregrynskugler.

Hvis I kunne tænke jer at få fingrene i opskriften på småkagerne, så delte jeg opskriften på bloggen sidste år, den kan I finde her. I kan også se mit indlæg fra 2015, hvor jeg også lavede de samme småkager – det kan I finde her.

Havregrynkuglerne er en opskrift af Mette Blomsterberg, hvor alt du skal bruge er:
1,5 tsk vaniljepulver eller korn af en halv vaniljestang.
50 g sukker
1,5 spsk god kakao
225 g blødt smør
kokosmel til at trille kuglerne i.

Du blander bare alle ingredienser sammen og triller kuglerne i kokosmel og sætter dem på køl. Gerne til natten over, så de bedst.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hellere sent end aldrig...