Julefavoritter på udsalg

Klar til nytår

photo-1494925004943-5d5ba07360beLige for tiden går dagene med praktiske ting. Jeg læser til eksamen, som jeg skal op til midt januar. Heldigvis er det “bare” en portfolio eksamen, så det er til at overkomme.

Siden juleaften har den stået på julefrokost, arbejde, lidt udsalgs shopping og en biograftur. Jeg var inde og se Star Wars med familien i går. Den kan jeg godt anbefale til alle Star Wars fans. Den er super god. Jeg var også et smut forbi Lyngby Storcenter, hvor jeg købte mine nye nytårskjole i Designers remix. Jep, havde allerede en kjole i forvejen, men det bliver en anden god gang, den kommer på. Den nye kjole er fra Soaked in luxury og sort med bitte små guld prikker, der bare ligner glimmer. Uhhh det skal nok blive godt.

I år skal jeg til Jyllinge og holde nytår sammen med mine venner, hos en af drengene. Det glæder jeg mig til.

I morgen skal bruges på mere shopping sammen med en efterhånden gammel veninde fra skoletiden. Hende har jeg ikke set i mange år, så det bliver godt at se hende igen. Og så det jo allerede nytår på søndag.

Jeg er i gang med at skrive årets indlæg om “året er gik”, hvor jeg ser tilbage på 2017. Jeg synes, det har været et rimeligt vildt år, når man tænker tilbage på alle de store ting og oplevelser, der har været. Men mere om det på søndag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julefavoritter på udsalg