Klar til nytår

Året der gik 2017

aaret-der-gik-2017Endnu et år er gået og det er blevet tid til at se tilbage på 2017, som har været endnu et blandet år for mit vedkommende. På kærligheds fronten er jeg ikke kommet nogen vegne. Jeg kører i den samme rille, hvor jeg falder for den forkerte type. Jeg burde snart lære bedre.

Siden sidste år er tiden fløjet af sted, især i starten af 2017. Tiden gik blandt andet med eksamens læsning og lanceringen af LOOKLAB, men det vender jeg tilbage til.

2017 var året hvor jeg fyldte 20 år. Min anden runde fødselsdag, som blev fejret af både familie og venner. Jeg er nået en alder, hvor jeg gerne snart vil flytte hjemmefra og prøve at stå på egne ben. Desværre er det utrolig svært at finde en lejlighed, men jeg er stadig på udkig efter en god lejlighed, gerne en andel.

Den 19. juni blev jeg student fra Lyngby Handelsskole med en EUX i bagagen. Det blev fejret med en translokation, vogntur og tur i sommerhus med mine nærmeste venner.

I sommerferien var jeg med familien på Bali. Det var den mest fantastiske og smukkeste ferie jeg nogensinde har været på. Jeg skrev 8 indlæg om turen, som I kan læse eller genlæse her:
Bali #1 – Ubud og rismarkerBali #2 – Raftingtur, Bali #3 – Cykeltur langs rismarkerne og anbefaling af restaurant, Bali #4 – kaffe og tempelbesøg, Bali #5 – Snorkling og delfintur, Bali #7 – skildpadder + video og Bali #8 – Gastronomi på højt niveau.

Efter sommerferien startede jeg på Kea (Københavns Erhvervsakademi), hvor jeg skrev om min første uge på Kea og mine 12 tanker efter studiestart. Siden hen er jeg blevet meget i tvivl om det var en god idé at starte på Kea…

I slutningen af oktober fik jeg job i ONLY. Det er mit første rigtige job udover bloggen. Ikke nok med det, så er jeg så glad for jobbet og alt hvad det indebærer. Jeg synes det er hyggeligt at være på job og hjælpe kunderne med smart tøj og få snakket lidt med mine søde kollager.

I starten af året blev LOOKLAB lanceret, hvilket vi fejrede med fest og middag i København. I starten gik det stille for sig med mine læsere, da ingen rigtig kendte til siden LOOKLAB og vidste hvor man nu kunne finde min blog henne. Efter sommerferien/ mine Bali indlæg kom følgerne igen. Og nu hvor bloggen endelig er blevet rykket tilbage på Bloggers Delight og samtidig ligger på LOOKLAB, er det blevet en del sjovere at følge med i mine læsertal. Min blog er i udvikling, hvilket jeg virkelig har kæmpet for. Så det er dejligt at se, at I gider læse med her på siden. Jeg har allerede en masse planer for bloggen i 2018, som jeg vil komme mere ind på i det nye år.

Det var kort fortalt mit 2017. Jeg håber på store forandringer i 2018 på flere fronter. Så det bliver spændende at se, hvad tiden bringer. Indtil da må I havde et GODT NYTÅR! Jeg håber I vil læse med i det nye år.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar til nytår