Året der gik 2017

Mit nytår 2017/2018

dsc_0900dsc_0911dsc_0910dsc_0928dsc_0940dsc_0944Jeg håber I havde en god og festlig aften i går, og at I er kommet godt ind i det nye år. Jeg var i Jyllinge og holde nytår sammen med 3 af mine venner. Vi havde aftalt at pynte op og lave maden sammen. Det fungerede helt fint. Jeg havde pynt med, som I nok kan fornemme. Jeg elsker at stå for fester og fødselsdage. Jeg hygger mig nemlig rigtig meget med finde på gode idéer og pynte op. Temaet blev holdt i sølv, guld og sort. Derfor endte jeg også med at købe en ny kjole i sidste sekund.

Min kjole er fra Soaked in luxury og er sort med guld glimmer. Lige nu er der 30% på den, hvis I står og mangler en fin glimmer kjole. Jeg vil dog sige at den efterlader sine spor, for der er glimmer i hele huset efter den.

Jeg havde i hvert fald en sjov og hyggelig aften i godt selskab. Ovenover ses nogle billeder fra aftenen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året der gik 2017