Mit nytår 2017/2018

Mine mest læste indlæg i 2017

mine-mest-laeste-indlaeg-i-2017Det er lidt specielt at lave “mine mest læste indlæg” for 2017, da bloggen i starten af december måned blev rykket tilbage på Bloggers Delight og dermed blev tilgængelig på både LOOKLAB og Bloggers Delight og dermed tilgængelig for mange flere læsere. Det har betydet at de fleste af mine mest læste indlæg er fra december måned. Der skrev jeg en del indlæg om gave idéer og kjole idéer til jule- og nytårskjolen. Mange af mine andre indlæg fra 2017 er også nogle af dem, der ligger højest på Google søgning og derfor har fået mange klik, det har mit day indlæg blandt andet, Riverdale og mine studenter kjole indlæg…

Derfor har jeg valgt at lave en lidt anderledes “mine mest læste indlæg” hvor jeg ser bort fra collager og tøj idéer. Det håber jeg, I er med på, ellers kan I stadig nå at finde mine 5 mest læste indlæg for tiden ude i højre side.
Indlæggene er i rækkefølge efter hvornår de er udgivet og ikke efter popularitet.

Som sagt er det ikke den helt rigtige liste, men jeg synes det ville være kedeligt kun at vise mine collager fra december måned. Så listen over mine mest læste indlæg i 2017 er med de indlæg, der ikke er med collager eller omhandler tøj og mode.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit nytår 2017/2018