Outfit #65 - Lyserød strik fra Kaffe

Så mange km fik jeg løbet i 2017

img_3697 image1

Jeg har flere gange skrevet om mine ture i fitness centret og mine mange løbeture her på bloggen. Men hvor meget får jeg egentlig trænet og løbet i kilometer?

Mine ture i fitness har jeg desværre ikke styr på, da jeg glemmer at indtaste det i app’en Endomondo. Det er forresten den app jeg altid har brugt, siden jeg begyndte at løbe. Der er nemlig super fedt, at jeg kan holde styr på hvor mange kilometer jeg har løbet og i hvilken fart, tid og hvor mange kalorier jeg sådan ca. har forbrændt. De første 3 måneder af 2017 trænede jeg ca. 4 gange om ugen i Fitness World, og løb ved siden af.

Jeg gik død i de samme rutiner i fitness centret og at maskinerne ofte ikke var tilgængelige. Jeg kunne kun træne sen eftermiddag/aften, så det var enten fitness eller løb. Så jeg valgte at fortsætte løb i stedet.

I 2017 nåede jeg at løbe 450 km. Trods en start på året med masser af fitness og et nytårsforsæt, der sagde at jeg skulle træne mindre end sidste år. Så jeg er glad og stolt over at have nået 450 km. Jeg har fundet mine resultater frem for dengang jeg startede med at løbe (efterskole tiden) og til nu. Jeg kan nemlig godt lide at se udviklingen, selvom den hopper lidt i tallene år til år. Men jeg er tilfreds.

330 km i 2014

191 km i 2015

627 km i 2016

450 km i 2017

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #65 - Lyserød strik fra Kaffe