Så mange km fik jeg løbet i 2017

Inspiration til outfit #15

outfit-1

Bukser | Bluse | Bh | Taske | Sko


I er vilde med mine collager. Det er tydeligt, hvis man kigger under mine populære indlæg i siden. Så her er endnu et. Jeg har tidligere lavet en serie her på bloggen med “Inspiration til outfit”, som jeg kaldte indlæggene i serien. Dem vil jeg starte på at lave igen. Vi kender vel allesammen, at man lige står og mangler inspiration til dagens outfit og synes man mangler det helt rigtige i skabet. Jeg håber i hvert fald jeg kan hjælpe lidt på vej, med idéer til at sammensætte det helt rigtige outfit eller give inspiration til at købe noget nyt til garderoben.

Dette outfit er med en leopard bluse og bukser, som jeg kalder “ABBA” bukser. Det kalder jeg bukser med trompet facon. Både leopard print og trompetbukser er en trend, der er oppe nu. Jeg kan godt lide at blusen er lidt gennemsigtig, så man kan have en fin bh indenunder.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så mange km fik jeg løbet i 2017