Inspiration til outfit #15

Ting jeg glæder mig til i 2018

2018Jeg fortsætter mine “jeg ser tilbage på/frem til indlæg”, som jeg har udgivet flere af de sidste par uger. Dette burde dog være det sidste af slagsen. I dette indlæg vil jeg skrive om de ting, jeg glæder mig til i 2018. Hvis I husker sidste års liste, så var den fyldt med store begivenheder.

Flytte hjemmefra

Forhåbentligt at flytte hjemmefra mod Valby eller København i 2018. Jeg har ingen lejlighed, men håber inderligt at finde en lejelejlighed i København, der er til at betale (det kommer ikke til at ske…) eller en andelslejlighed i Valby/København til en billig boligydelse. Det er så mega svært at finde en andelslejlighed og de andele, der sættes til salg, bliver bestormet af boligsøgende, så der er virkelig mange om buddet. Jeg håber 2018 bliver mit år til at flytte hjemmefra og finde mit eget sted. Så kan jeg også begynde at indrette med alle de idéer, jeg har i hovedet.

Bloggen

Bloggen er begyndt at tage fart og jeg ser frem til nye samarbejder med virksomheder, spændende arrangementer og events. Forhåbentlig skal jeg også se mere til Looklab pigerne henover året.

Rejser

Hvor sommerens destination går til, ved jeg/vi ikke endnu. Min familie har flere lande i tankerne, så nu må vi se. Jeg var i hvert fald ret begejstret for Bali sidste år, så mon ikke vi finder på et nyt land med nye oplevelser.

Store fødselsdage i familien

I år er et specielt år for alle i min familie, når det gælder fødselsdage. Min lillebror fylder 18 år i november. Tænk han bliver “voksen”, det er næsten ikke til at forstå, at han er blevet så “gammel”.

Begge mine forældre fylder 50 år i oktober/november måned, så de vil holde 100 års fødselsdag. Det bliver en travl måned.

Jeg fylder 21, hvilket ikke er noget specielt i Danmark. Men alligevel, hvis det havde været i USA så var det stort – for så måtte jeg drikke. Haha, det er min undskyldning, for min fødselsdag også er lidt stor.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til outfit #15