Hvordan skriver man et godt blogindlæg?

DAY #4

day-tasker 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


Læs også: DAY | DAY #2 | DAY #3

Mine populære DAY taske indlæg er tilbage. Jeg laver efterhånden et nyt indlæg hvert halve år, fordi jeg kan se, at der stadig er mange klik på det. Derfor synes jeg, det er tid til et nyt indlæg med nye tasker og hvor linkene virker. På de gamle indlæg er det bare en tom side I kommer ind på, når I klikker på taskerne, da de forlængst er udsolgt.

Jeg elsker også selv DAY taskerne. Jeg bruger stadig min DAY taske i samme størrelse som taske nr. 1 og 9 med dette mønster, bare i mørkegrå. Den bruger jeg hver dag som skoletaske, da min computer, bøger, frokost og så meget andet kan være i den. Når jeg rejser eller har brug for en toilettaske bruger jeg den lille taske nr. 8 i samme mønster som den store, her bare i sort, da den ikke findes i mørkegrå. Lidt øv.

Jeg elsker at man kan samle et helt sæt af DAY tasker i samme mønster, men i forskellige størrelser, alt efter hvad man har brug for. Det er så fint og praktisk. Nu laver de også tasker til yogamåtter, babytasker og kufferter. Så det er lidt af en samling, man kan komme op på, hvis man går all in.

Har du også en DAY taske? Og hvilken model, farve og mønster har du?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan skriver man et godt blogindlæg?