DAY #4

Inspiration til outfit #17

outfit-3

Øreringe | Bodystocking | Taske | Sko | Nederdel


Så blev det torsdag eller for nogen lille fredag. Måske nogle af jer skal i byen i aften eller i løbet af weekenden. Derfor har jeg fundet et mere festligt outfit frem. Jeg var selv i byen sidste torsdag, hvor jeg var iført en sort kjole med blonde ærmer – mere præcis dette. Normalt har jeg en bodystocking eller jumpsuit på, når jeg er i byen.

Jeg har fundet en så fin bodystocking, som måske er lidt vovet for nogle. Hertil en lang feminin nederdel med flæser, som man sagtens også kan bruge til hverdag. Jeg håber I kan lide outfittet, med den lækre taske, flotte øreringe og høje sko.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAY #4