10 ting om mig #3

Inspiration til outfit #18

outfit-4

 Bukser | Blazer | Taske | Sko | T-shirt


Jeg er hel vild med det ternede suit, som I måske kan genkende fra mine tidligere outfitsbilleder. Der havde jeg et lignende par bukser på til en sort blazer. Jeg synes også der er noget fedt ved at have det som sæt, det giver en flot helhed, der både gør det formelt og stilet på en klassisk måde. Det elsker jeg ved det. Her har jeg piftet suitet op med en Calvin Klein t-shirt, et par sorte støvler og en fin taske, der er en efterligning af Guccis taske.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting om mig #3