En snak om Valentine's day

Outfit #69 – Hvid trøje

dsc_1029-10outfit-4dsc_1019-9

Bukser | Trøje


Jeg ved ikke helt, hvor det kommer fra, men jeg er altså kæmpe fan af, at blusekanten skal ned i bukserne. Jeg kan godt lide, at tøj ikke bare hænger, men at man kan se formerne. Jeg prøver så vidt muligt at undgå, at gå i for meget sort tøj. Når jeg ser tilbage på mine outfitsbilleder her på bloggen, så synes jeg, det er lykkes meget godt. På dette outfit er der ikke noget sort, udover mine sko. Dem fortrækker jeg dog sorte.

Trøjen er fra Inwear købt for laaaaang tid siden. Haha, det er faktisk min mors. Hun kan ikke lide den høje hals på trøjen, så jeg endte med at få den. Bukserne er de sædvanlige poptrash, som jeg efterhånden har en del af. Jeg kan virkelig anbefale ONLYs poptrash. Jeg tror også Vero Moda har dem. De er så behagelige, at man kan bruge dem i skolen, på arbejdet og derhjemme til afslapning. Win win.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En snak om Valentine's day