Outfit #67 - Hvid trøje

Inspiration til outfit #19

outfit-6

TaskeBukser | Jakke | T-shirt | Sko | Hårbånd | Solbriller


Jeg har fundet et mere sommerligt outfit frem, som der stadig er varme i og som også kan bruges hver for sig. Jeg er vild med denim jakken med de lyserøde blomster og flæser. Den er så fin og er perfekt til flere outfits her til foråret. De blå jeans er et must have i en garderobe, ligesom et par Adidas sko passer til stort set alt. Det er lidt blevet en klassiker. For at holde outfittet i de blå og lyserøde toner har jeg fundet accessories i lyserød, som går godt til denim.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #67 - Hvid trøje