Inspiration til outfit #19

Outfit #68 – min weekend

img_7755img_7733img_7735Trøje | Bluse | Top | Bukser


I sidste uge havde mange vinterferie. Min uge blev brugt på skole, arbejde og træning. I weekenden tog min mor og jeg et smut til København. Vi var forbi Amalienborg slotsplads og se alle blomsterne til ære for prins Henrik. Der var virkelig mange mennesker forbi for at lægge blomster.

Vi var også forbi Hotel Chocolat for at få en kop varm kakao og få varmen. Senere tog vi i Vinter Tivoli. Det er jo helt nyt at Tivoli er åben her i vinterferien. Vi mødtes med min mors veninde og hendes dreng og gik lidt rundt mellem snemænd og masser af snedækkede grantræer med lys. Vi var der om eftermiddagen, så vi fik ikke set lysshowet, som der er om aftenen. Har I set det?

Jeg havde min nye leopard bluse på til mine poptrash (bukser) med flæser. Over leopard blusen havde jeg min velour trøje. Den er simpelthen så dejlig. Jeg købte den faktisk til min kusine i julegave og måtte simpelthen også eje den. Den er så blød at have på, jeg ved faktisk ikke, hvorfor jeg ikke har købt den før nu. Man kan også få bukser, der passer til. I kan se stemningen fra de mange træer i Tivoli på billederne ovenover.

Om aftenen var jeg ude at spise med mine venner. Bagefter var vi ude at bowle. Jeg vandt første runde! Haha, jeg har virkelig været dårlig til at bowle, da jeg var mindre. Jeg tabte engang til en, der havde brækket højre arm… Jeg endte denne gang på en samlet 2. plads. Yeah!

weekend

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til outfit #19