Outfit #70 - min weekend

Jeg skal til New York

imageUhhh jeg er så spændt og glæder mig som en sindssyg. Min familie har lige bestilt flybiletter til New York i sommerferien. Sidste år var vi på Bali, som var en fantastisk ferie med en masse oplevelser. Derfor havde jeg regnet med en mere stille og rolig ferie et sted i Europa, såsom Italien, Spanien eller Grækenland. Men da vi talte om, hvor vi gerne ville hen på ferie, endte det skam med at blive New York. Vildt.

Min familie var i USA, på rundtur i Californien, tilbage i sommeren 2014. Det var den vildeste oplevelse. Måske jeg skulle skrive et blogindlæg om den tur, for den var noget for sig. Nu skal vi til New York og bagefter rundt i det østlige USA i bil, hvor vi blandt andet skal opleve Niagara Falls. Hvis nogle af jer har været i New York og har nogle gode fif og bud på, hvad man bare skal se, så skriv endelig i kommentarfeltet forneden. Dem vil jeg elske at læse. Måske I har nogle forslag, som vi ikke selv har tænkt på.

Mange af mine yndlingsfilm og serier er optaget i New York. Det bliver sjovt at se hvor Gossip girl, Sex and the city og de mange andre film og serier er filmet. Jeg har jo tidligere været i Hollywood og set mange af de andre studio produktioner.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #70 - min weekend