Februar favoritter

Nyt hår og en gåtur i kulden

dsc_0101-2dsc_0081-5dsc_0085-6dsc_0109-3dsc_0114-4dsc_0116-5dsc_0117-6Her til eftermiddag var jeg på en lille gåtur rundt om den lokale sø. Det var lidt af en kold fornøjelse, men sikke smuk naturen er med lidt sne og is på vandet. Det synes jeg lige, jeg måtte ud og opleve. Vi har jo næsten ikke haft vinter før nu, hvor vi er kommet ind i den første forårsmåned. Er jeg den eneste der synes vi har byttet lidt om på årstiderne? Haha, det føles i hvert fald sådan. På turen fik vi selskab af en del ænder, de troede sikkert, vi kom med mad. Sikke flotte og søde de så ud i lyset ved den lille kanal.

I tirsdag var jeg til frisøren for at få farvet håret igen. Jeg er blevet ret glad for den brunlige farve og syntes håret trængte til en ny farvning. Det endte med at jeg også fik klippet 10-15 cm af, så det er blevet en del kortere. Men nu ser mit hår mere sundt ud og jeg synes også der er kommet lidt mere fylde i det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Februar favoritter