Få succes på Instagram

Gallakjoler

1.Ggallakjoler-1-g1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8


2.Ggallakjoler-2-g 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8


3.Ggallakjoler-3-g 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8


Mangler du en kjole til forårets gallafest på skolen? Eller skal du til en stor fest som fx bryllup eller rund fødselsdag? Så er der god inspiration at hente her. Jeg har fundet en masse kjoler, som jeg har opdelt efter længde. På de fleste gymnasier har man en regel om at pigerne i 1.g kommer i korte kjoler til over knæet. Pigerne i 2. g skal komme i kjoler til lige under knæet, og pigerne i 3.g skal have lange kjoler på. Drengene har typisk smoking på uanset årgang.

På en galla aften må man gerne være ekstra fin. Det er jo stort set kun den ene gang om året, man har en lang og fin kjole på fyldt med blonder og glitter – måske?  Jeg synes personlig at man skal holde sig fra farven sort, selvom det er stilsikkert og klassisk. Jeg synes det er så flot, når der er farve på kjolerne og det er ekstra flot, hvis folk kommer i mange forskellige farver kjoler til festen. Det gør gallafesten ekstra unik at se billeder fra. Derfor har jeg bevidst fundet en masse farverige kjoler frem til jer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få succes på Instagram