Gallakjoler

Detaljer fra mit værelse

dsc_0120-1dsc_0128-1 dsc_0131-2 dsc_0135-4

Kåhler: Stor vase | Mellem vase | Lille vase | Skåle | Stor lysestage | Mellem lysestage | Lille lysestage

Georg Jensen: Lysestage

Kay Boysen: Turtelduer

Just Spotted: Plakat


Der er sket en masse ting på mit værelse, siden jeg sidst opdaterede med billeder derfra. I kan se mit tidligere lilla værelse her og her. Siden da har jeg rykket rundt, for at få plads til to malm kommoder fra Ikea, dem med tre skuffer i. Jeg havde brug for mere plads til mit tøj, så andre møbler måtte ud. De skal nemlig også med videre, den dag jeg finder en lejlighed. Jeg er rigtig begyndt at tænke praktisk. I kender vel udtrykket “Need to have or nice to have”.

I den anledning er min kåhler samling blevet større. Jeg elsker mange af de nyere danske designs, som Kåhlers stribede vaser, skåle, lysestager, julekugler ovs. Georg Jensens season lysestage heller Kay Boysens dyr. Jeg har faktisk mere Kåhler end det på billederne. Til samlingen har jeg også julekugler og nogle hvide krus. I Georg Jensen har jeg også flere juleuro, som skal op at hænge til jul.

Jeg er ret vild med farven sølv, så min lilla væg har jeg malet lysegrå. Dels fordi jeg var blevet træt af, at se på den lilla farve gennem så mange år, og fordi den grå farve passer godt og ligger tæt op af sølv. Jeg kan godt lide det enkle med rene linier.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gallakjoler