Outfit #70 - Løs sort kjole

Inspiration til outfit #20

outfit

 Top | Bukser | Taske | Sko


Så er forårs farverne kommet på bloggen. Disse bukser har jeg efterhånden vist mange gange på bloggen og jeg har dem også selv i flere farver og mønstre. De er så behagelige at have på, at jeg både går med dem i skolen, på arbejdet og derhjemme. Kender I det, når man har haft stramme jeans på en hel dag og bare skal have dem af, som det første når man kommer hjem? Det behøver man ikke med dem her. Det er faktisk et par bukser jeg selv skifter til, hvis jeg har haft jeans på. De har erstattet mine Adidas bukser, som jeg før hen brugte meget. Toppen synes jeg er rigtig sød og forårsagtig. Måske lige kold nok for nu, men det kan jo være nogle af jer snart skal ud at rejse. Ellers må vi andre bare håbe på bedre vejr herhjemme i Danmark.

I kan følge min blog igennem Bloggers Delight her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #70 - Løs sort kjole