Kjoler og jumpsuits til festlige lejligheder #3

Outfit #72 – Denim jakke

dsc_0313dsc_0319dsc_0254dsc_0309Denim jakke | T-shirt | Bukser | Solbriller


I dag har jeg fundet denim jakken frem. Måske I husker den fra mine februar favoritter. Lige nu er den udsolgt på nettet, men den kommer snart på lager igen. Jeg købte den i ONLY på Strøget i Kbh. Der har de den stadig, hvis I er interesseret. Jeg synes den er så fin med alle perlerne. Jeg har flere forskellige denim jakker i skabet, men denne skiller sig ud pga. perlerne.

Min t-shirt er selvfølgelig også fra ONLY. Den er så ny, at den ikke er til at finde på nettet endnu. Hvis jeg ser den på nettet senere, så opdaterer jeg indlægget. Den burde i hvert fald være til at finde i alle ONLY butikker nu. Den minder meget om en Gucci bluse, fordi den har de to G’er på, som er Gucci’s logo. På blusen står der Gorgeous.

Bukserne er mine højt elsket dr. denim. De sidder bare super godt. Jeg har altid hadet at købe bukser, fordi de er så besværlige at prøve og fordi de ofte er for løse eller for stramme. De her er med elastin og sidder som de skal. Det er fjerde gang jeg køber disse bukser. Jeg bruger dem så meget, at de bliver slidt med tiden. Har både købt bukserne i Kings and Queens og på Nelly.com.

Mine solbriller er fra Ray ban. I modellen erika i farven brun. Dem er jeg super glad for.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kjoler og jumpsuits til festlige lejligheder #3