Outfit #72 - Denim jakke

Inspiration til outfit #22

outfit-inspiration

Kimono | Bukser | Taske | Sko


Jeg er vild med at folk er begyndt at vælge tøj med farver. Det ser jeg tydeligt, når jeg er på arbejde i ONLY, hvor vi sælger den ene farve efter den anden. Især rød og gul bliver der solgt godt af. Derfor blev jeg inspireret til at finde et fint rødt sæt til jer. Jeg synes denne kimono er perfekt her til foråret, for man bliver jo helt glad, når man ser den. Bukserne er vide i benene, hvilket også er fremme i øjeblikket.

Tasken er fra Michael Kors og passer perfekt til outfittet. Synes den er så lækker i rød, og kan bruges til nærmest alt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #72 - Denim jakke