Inspiration til outfit #22

At sige fra

img_3444Som jeg skrev i mit nytårsfortsæt ville jeg bruge mit år på at blive glad. Jeg vidste godt det ville kræve, at jeg skulle såre nogle mennesker, som jeg egentlig ikke havde lyst til at såre.

Jeg har endelig fået sagt fra overfor de personer, som gik og holdt mig nede. Personer som var negative, fyldt med dårlige undskyldninger og for selvoptaget. Det har taget meget af min energi og proppet mit hoved om aftenen inden jeg skulle sove. Med det resultat at jeg flere gange har brugt natten på at tænke over, hvordan jeg bedst selv forblev med at være positiv.

Jeg er hende, der hader at såre folk og sige fra, selvom det er det, jeg har allermest lyst til. Jeg ender med at tage imod dårlige undskyldninger og negative beskeder, fordi jeg stadig tror personen bag, vil mig det godt. Og måske vil personen mig det også godt, men formår ikke at vise mig det. Jeg kan bare ikke klare, hvis folk altid er negative og jeg altid skal gætte mig til, hvad de egentlig mener.

Som sagt har jeg nu endelig fået sagt fra, og så må vi se hvad tiden bringer. Jeg er selv lidt spændt på, om jeg kan holde mig fra personerne, men det har været rart at få luft og jeg føler i hvert fald at der er lettet et pres fra mine skuldre, hvilket er rigtig rart.

Jeg håber også I husker at sige fra overfor mennesker, der ikke bidrager positivt, eller behandler jer ordentligt. Selvom det kan være svært at få gjort, hvis man har tætte relationer. Bare husk, at man ikke bliver et lykkeligere menneske af at samle på negative personer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til outfit #22