Lækker rabatkode til NA-KD

April favoritter

april-favoritter

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6


Ny måned, nye favoritter. April måned har været fuld af farver og blomster print. Jeg har en del arbejde i ONLY for tiden ved siden af mit studie, og kan se at folk køber blomster print i lange baner. Jeg elsker at folk er begyndt at åbne op for flere farver i garderoben.

Da jeg stod i butikken i forrige uge, kom en pige på min egen alder ind og havde kjole nummer 5 på. Jeg kunne simpelthen ikke stå for den, så jeg måtte høre, hvor hun havde købt den. Den lyserøde kjole er fra Gina Tricot og koster kun 299,95 kr. Så den har jeg klikket hjem, så den nu hænger i mit klædeskab, og jeg ved lige hvornår den skal bruges første gang.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker rabatkode til NA-KD