Rabatkode til Mooding på 25%

Hvordan får jeg tid til blog, arbejde, skole, træning osv.

dsc_0630Når jeg fortæller andre om mit liv og hvad jeg laver til daglig, så er reaktionen ofte “Hold da op”. For hvordan får jeg egentlig tid til at skrive så mange blogindlæg, arbejde i ONLY, passe studiet, træne, se mine venner og familie og stadig have tid til bare at være mig?

For mig handler det om prioritering.

Der er kun tre ugentlige skoledage på Kea. Det er rart med et studie, hvor mange af timerne ligger som selvstudie. Her henter jeg en del tid.

Mine uger med arbejde er meget forskellige. Jeg har ikke så mange vagter i ONLY Herlev, hvor jeg er ansat. Derfor får jeg en del vagter i andre ONLY butikker. Indtil videre har jeg arbejdet i 8 forskellige butikker. Jeg møder en masse nye mennesker og kollegaer, og er vild med det ansvar det medfører samt prøve travheden i de forskellige butikker. Der er nemlig stor forskel på Herlev og fx Strøget. Jeg arbejder både i weekender, efter skole og de dage, hvor jeg har fri. Det er meget forskelligt uge for uge, for har også uger uden vagter og andre uger med op til 6 vagter.

Bloggen opdaterer jeg 2-3 gange om ugen. Jeg skriver primært blogindlæg om aftenen, da det er her jeg skriver og tænker bedst. Jeg skriver ofte flere indlæg af gangen, så de er klar til at blive udgivet. Det er grunden til, at mine indlæg oftest udgives om aftenen. Der har jeg nemlig tid.

Mine venner og familie ser jeg mest i weekenden, og jeg holder gerne fri, hvis der er familiearrangementer.

Min træning klarer jeg inden jeg spiser aftensmad eller ved 22 tiden, hvor jeg har den sidste energi. Jeg har neddroslet træningen lidt, da min krop havde brug for det. Så det har også givet mere tid til andet.

Man kan hvad man vil, og det hele handler om at prioritere, hvad der betyder mest for én, og hvad der er vigtigt i ens liv, for at få tingene til at fungere bedst.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabatkode til Mooding på 25%