En snak om fravær på de gymnasiale uddannelser

Outfit #73 – sommerlig kimono

dsc_0351dsc_0349dsc_0395Kimono | T- shirt | Bukser


Jeg har faktisk ventet en del tid med at udgive dette outfit. Jeg kunne simpelhen ikke finde tøjet på nettet, selvom det stadigvæk er så nyt, at I kan finde det i butikkerne nu.

Jeg er vild med denne søde kimono. Vi fik den i butikken (ONLY) for omkring 2 måneder siden. Den findes både som t-shirt, bluse, kimono, kjole og shorts – så sødt print. Jeg købte den blandt andet til min kommende ferie til New York, da den er super nem at have med i kufferten. Selvfølgelige skulle den tages i brug før. Jeg har stylet den med min “Gucci” bluse. Det er en bluse fra ONLY, men fordi den har to G’er, kalder vi den for Gucci blusen. Haha, kan den ikke godt ligne lidt, ikk?

 

(Jeg opdaterer indlægget, hvis jeg finder tøjet på nettet)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En snak om fravær på de gymnasiale uddannelser