Outfit #74 - blå velour

Studenterkjoler (under 300 kr.)

studenterkjoler 1 | 2 | 3


 studenterkjoler-1 4 | 5 | 6


Sidste år var året, jeg blev student og fik min længe ventet hue på. Jeg kan tydelig huske, at jeg søgte flere butikker og webshops igennem for at finde det perfekte tøj til min translokation. Jeg endte med en jumpsuit, som jeg følte mig rigtig godt tilpas i.

Sidste år var der så stor efterspørgsel på mine studenterkjole indlæg, at jeg endte ud med at lave fire indlæg. De to af dem ligger i min top 10 over bloggens mest læste indlæg. Vildt ikke? Så i år har jeg fundet nye kjoler til jer. Jeg håber derfor at nogle af jer, der læser med, bliver student, for dette indlæg er til jer.

Jeg er selv helt vild med blonder og flæser, hvilket I måske godt kan regne ud. Jeg har lavet en del indlæg, hvor det er et gennemgående tema. Dette indlæg er med studenterkjoler under 300 kr. Jeg synes det fungerer godt at dele indlæggene op efter prisklasser. Det er ikke alle der vil købe en dyr kjole til en dag, hvor man drikker sig i hegnet (pænt sagt). På den anden side, er det en dag, man ser tilbage på, ligesom sin konfirmation. Den kjole bruger man jo også kun én gang.

Hvad siger I til kjolerne? Og bliver I student i år?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #74 - blå velour