Studenterkjoler (under 300 kr.)

Min 21 års fødselsdag

img_8129img_8123img_8116img_8162img_8165I går den 20. maj havde jeg fødselsdag og blev 21 år. Det blev fejret med kage, flag, balloner og hele familien. Maj er virkelig en travl måned for mig, så jeg nåede aldrig helt at komme i fødselsdag stemning før det hele var overstået igen. Lige nu har jeg travlt med arbejdet i ONLY og min eksamensopgave. Så det var rart lige at få et pusterum fra alt det og hygge med familien.

Jeg havde mine Simone balloner glemt fra sidste år og fandt ballonerne frem fra nytår “2018”. Så der genbruge jeg bare 2 tallet og 1 tallet, smart ikk? Det havde jeg faktisk allerede gennemtænkt dengang til nytår, derfor jeg gemte dem. Min bror er 2000, altså 00’er. Så han bliver 18 år til efteråret der kan de også genbruges. Det er det perfekte år for mig jeg er blevet 21 år. Til sommer rejser nemlig jeg til New York i sommerferien og kan nyde en kold drik der. Det kunne jeg ikke sidst jeg har i USA, da jeg kun var 18 år og hermed under deres lavalder for alkohol.

Kjolen som jeg har på er fra ONLY – super sød og behagelig. Jeg lever pt i den i dette lækker vejr. Har jo været så sød, siden vejret har været så skønt i går og hele ugen fremtil.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studenterkjoler (under 300 kr.)