Outfit #79 - Glimmer bluser

Maj favoritter

maj-favoritter 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6


Denne måneds favoritter har været kjoler og blomsterprint. Det var også blomsterprint i sidste måned, men denne gang er det specielt kjoler. Vejret er så varmt for tiden, at vi næsten ikke kan holde stramt tøj ud. Vi vil have let og luftigt tøj, gerne i farver og blomster print. Jeg har selv købt en gul kjole, som jeg lever i, samt min grønne slå-om kjole. De er så behagelige for tiden. Så gerne mere af den slags. Jeg har fundet 6 bud på fine kjoler og en jumpsuit perfekt til det lækre sommervejr, som vi har lige nu.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #79 - Glimmer bluser