Maj favoritter

En travl måned

Sikke en måned maj har været. Jeg ved ikke, om I har kunne mærke det på bloggen eller på mine sociale medier, men jeg har været lidt fraværende – selvom jeg virkelig har prøvet at være her alligevel.

I slutningen af april måned blev jeg tilbudt at arbejde næsten fuldtids i den nye ONLY butik i Glostrup i hele maj måned. Jeg var allerede i starten af marts med til at gøre butikken klar til åbningen. Der stod den på rengøring, opfyldning af varer og samle mannequindukker, så jeg kendte godt butikken i forvejen. Denne gang stod den på kundeservice, pakke nye varer ud og alle de praktiske ting, man nu laver, når man står i butik. Dog med meget mere ansvar, da den nye butikschef først starter 1. juni, så vi har kun været to unge over 18 år til  at passe butikken. På min første vagt skulle jeg også oplære en ny pige under 18 år. ONLY Glostrup

Ved siden af mine 19 vagter i ONLY Glostrup og 4 i Herlev, har jeg også været i skole i den første uge i maj og derefter har jeg sideløbende med arbejdet været i gang med min eksamensopgave. Den har jeg arbejdet på til langt ud på natten. Min eksamensopgave går overordnet ud på at gentænke en fysisk butik, så den også i fremtiden har et eksistensgrundlag i forhold til online handel. Jeg har selvfølgelig valgt at skrive om ONLY, det var oplagt – og jeg har lavet en masse spændende research, så opgaven skal nok blive god.

I maj er det gået op for mig, hvor god jeg faktisk er til kundeservice. Rigtig mange kunder roser mig og siger et kæmpe tak efter min hjælp i butikken. Det er med til at gøre det ekstra sjovt at stå i butik. Selvom jeg ofte svarer “det er jo en del af servicen i butikken” så er det svar jeg oftest har fået, “ja, men det er skam ikke alle, der er så gode til det, som dig” En kunde kom endda med kage, fordi jeg havde ydet en særlig god service. Jeg kan godt lide at hjælpe andre, og give lidt mere end kunden forventer. 34035319_10211902767670899_6460929508215095296_n

Maj var også måneden, hvor jeg fyldte 21 år og fik holdt fødselsdag. Det blev også til en arbejdsweekend i sommerhuset, hvor vi skulle have lagt nyt tag på huset, så det hjalp hele familien med til. Heldigvis har der været flere helligdage, så der også har været tid til at se vennerne.

Onsdag aften var jeg ude og se Røde Orm i Ulvedalene ved Bakken/Dyrehaven. Det var en ret spontan beslutning, da jeg fik mulighed for at købe billetter af en ven. Vejret var fantastisk, og med naturen som kulisse, så var det virkelig stemningsfyldt. 33990125_10211902768710925_7216007857186013184_n

Nu ser jeg frem til en måned med lidt mere ro på. Jeg skal snart aflevere første del af min eksamensopgave, før anden del venter. Jeg skal ikke arbejde så meget i juni måned, hvilket også bliver meget rart, så jeg kan få indhentet lidt søvn. Ferien venter også lige om hjørnet og det samme gør en god lønseddel både for maj og juni.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maj favoritter